Pladecovers

På Skolen for Visuel Kommunikation / Grafisk Kommunikation har vi i flere år haft besøg af Creative Director, Paul Wilson fra Yellow1

Pauls brief til os er at designe et pladecover til virkelige kunstnere/bands. Vi har blandt andet skulle designe til det danske jazzband Jan Harbeck Quartets nye album “The Sound the Rhythm”. Og tidligere har vi også haft besøg af bandet, Tyrants & Kings.

Vi lader os inspirere af musikken og arbejder derefter på at skabe stærke visuelle udtryk. Og som det ses på udvalgte eksempler herunder, kommer der mange forskellige individuelle løsninger på samme brief.

Af Julie Nüchel Kristensen, G18

Af Dalva Skov, G18

Af Signe Lodberg Andersen, GK19

Af Maria Skorik, GK19

Af Johanne Jungild, G18

Af Carina Sølbek Hansen, GK18

Af Mia McCaul, G18

Af Lukas Salomon, GK19