Livet i Sønderjylland

Hernede siger vi MOJN istedet for HEJ og FARVEL

Vi studerende kommer fra flere steder i landet. Vi bruger to år sammen i Haderslev til at fordybe og dygtiggøre os i grafisk design, før vi drager ud i praktik. Uddannelsen skaber rammerne for et helt unikt socialt liv og sammenhold.

Work hard, play hard

Når aftenerne ikke bruges på studiet finder vi sammen om tegneklub, hækling, filmaftener og videospil på storskærmen, skating på Streetdomen og quiz på den lokale bar m.m.. Det er derfor vores anbefaling, at man flytter til Haderslev for, at få det maksimale ud af uddannelsen og sin studietid.

Billigt at bo

Haderslev som studieby har også økonomiske fordele. Det er nemt og billigt at finde en god bolig. Nogle studerende flytter sammen i små kollektiver, og overtager sommetider fede boliger fra tidligere årgange. Det er også muligt at finde fine studielejligheder/kollegie-værelser på egen hånd, som er til at betale med SU.

Sonic College

Yderligere på campus, lige ovre på den anden side af vejen, kan man finde lyddesignerstudiet, Sonic College, der også bidrager til studielivet med tværfagligt samarbejde, sprød lyd og events.