Critical Design

Ugens brief af gæsteunderviser, Rikke Hansen, bød på stof til eftertanke, da vi studerende skulle udarbejde et koncept med udgangspunkt i noget, der irriterede os i hverdagen.

Mia Benzoni Von Benzon & Camilla Nielsen Nielsen GK21

#DontBeDumbdWhileDating

Grænsen mellem virkeligheden og online verdenen er blevet mere og mere sløret med årene. Dette medfører at nogle har svært ved at se “red flags” når de dater.  

Konceptet sætter fokus på online dating og de typer du kan møde. 

Sif Benné Graversen & Simone Vilsø Didriksen, GK21

Perfectum Clinic

Ved hjælp genredigering er det allerede nu muligt at bestemme et barns køn, og vælge øjenfarve, men hvor langt kan vi tillade os at gå, i fremtiden, i forsøget på at skabe mennesker ud fra samfundets idealer? Projektet sætter spot på absurditeten i drømme om det perfekte barn.

Carina Sølbek Hansen, Cheri Ludvigsen og Martin Littau, GK18

BÆskyttelse

Konceptet Bæskyttelse sætter fokus på god verbal tone blandt danskerne gennem humoristisk emballagedesign og reklamefilm.

Mia McCaul, Marlene Fournaise, Mathilde Odgaard Rasmussen og Simon Steengaard, GK18

Google ved

Vores færden på internettet bliver overvåget i en langt højere grad end, vi er klar over. Konceptet “Google ved” sætter fokus på de privatfølsomme data Google og andre søgemaskiner opsamler, når vi begår os online – og viser et fiktivt scenarie med en vlogger, hvor personfølsom data rammer uventet.

Julie Ravn Hansen, Emil Stokholm, Kathrine Thomsen og Johanne Jungild GK18

Mica Makeup

Ved du, hvad der er i din makeup? Ingredienslisten viser ikke, hvor ingredienserne kommer fra. Konceptet Mica Beauty Makeup sætter derfor fokus på børnearbejde i udvindelsen af mineralet mica, der findes i mange skønhedsprodukter. Produktserien sætter direkte forbindelse mellem det færdige makeup-produkt og børnearbejde.

Magnus Søby, Iben Munk, Rasmus Schleiss-Andreassen og Nicolai Højfeldt, GK18

Frihedspartiet

Dette projekt skal gøre befolkningen mere bevidste omkring den misinformation der florere i nyhedsmedierne og som påvirker vores demokratiske valg.