Studieliv+

Studerende kommer fra alle steder i landet. Vi bruger to år sammen på uddannelsen til at fordybe og dygtiggøre os i grafisk kommunikation. Uddannelsen skaber rammerne for et helt unikt socialt liv og sammenhold, der ofte sammenlignes med en højskole.

Et unikt studieliv

Når aftenerne ikke bruges på studiet, finder vi sammen om tegneklub, fællesspisning, hækling, filmaftener og videospil på storskærmen, skating, koncerter, sport og quiz på den lokale bar m.m.

Det er derfor vores anbefaling, at man flytter til byen for, at få det maksimale ud af uddannelsen og sin studietid

Bo i din studieby!

Kolding er en levende by, som du let kommer til med tog, bus eller bil. Campus Kolding kommer til at ligge i Universitetsparken nær centrum og  tæt på byens andre uddannelsesinstitutioner. Du kan gå til koncert på Godset, i teatret på Mungo Park eller være med i den årlige Light Festival, hvor Koldings nattehimmel lyser op i fantastiske farver og former.

Byen ligger smukt ved fjorden og tæt på skov og bakkede landskaber, så det er oplagt at dyrke friluftsliv som f.eks. løb, kajak eller mountain bike.

Find din nye bolig i Kolding

Studieby Kolding har samlet en række informationer, der hjælper dig på vej med din boligsøgning. Læs også om boliggarantien i Kolding. Når du er på jagt efter en studiebolig i Kolding, kan du bl.a. skrive dig op til en bolig hos StudentKolding.

Læs mere om Kolding som studieby her.

Kolding campus

Billeder af ny campus Kolding fra CUBO Arkitekter

Sonic College

Sammen med os på campus, kan man finde lyddesignerstudiet, Sonic College, der også bidrager til det kreative studielivet med tværfagligt samarbejde, sprød lyd og events.

Læs mere om Sonic College