Studieliv+

Studerende kommer fra alle steder i landet. Vi bruger to år sammen på uddannelsen til at fordybe og dygtiggøre os i grafisk kommunikation. Uddannelsen skaber rammerne for et helt unikt socialt liv og sammenhold, der ofte sammenlignes med en højskole.

Et unikt studieliv

Når aftenerne ikke bruges på studiet, finder vi sammen om tegneklub, fællesspisning, hækling, filmaftener og videospil på storskærmen, skating, koncerter, sport og quiz på den lokale bar m.m.

Det er derfor vores anbefaling, at man flytter til Kolding for, at få det maksimale ud af uddannelsen og sin studietid

Kolding er en god studieby!

Kolding er en levende by, som du let kommer til med tog, bus eller bil. Vores bygning ligger i Universitetsparken nær centrum og  tæt på byens andre uddannelsesinstitutioner. Du kan gå til koncert på Godset, i teatret på Mungo Park eller være med i den årlige Light Festival, hvor Koldings nattehimmel lyser op i fantastiske farver og former.
På vores campus har vi også events, og i 2023 var vi venue for KOLD festival.

Kolding ligger smukt ved fjorden og tæt på skov og bakkede landskaber, så det er oplagt at dyrke friluftsliv som f.eks. løb, kajak eller mountain bike.

“Campus Kolding”

Campus Kolding er et samarbejde mellem Kolding Kommune, Designskolen Kolding, IBA Erhvervsakademi Kolding, UC SYD og SDU. 

I Kolding står vi sammen om at skabe de bedste rammer for studiestart og studieliv – fagligt såvel som socialt på tværs af uddannelsesinstitutionerne. Vi tror på, at opskriften på det gode studieliv handler om en balance mellem fordybelse og adspredelse. 

Campus Kolding arrangerer koncerter, festivals, quiz-aftener, loppemarked, fælles-spisning, brætspil, mad-skralde-ture, debatter, bogcafeer osv. osv.
Se mere på deres hjemmeside her.
Følg Campus Kolding på Facebook og Instagram

Find din nye bolig i Kolding

Studieby Kolding har samlet en række informationer, der hjælper dig på vej med din boligsøgning. Læs også om boliggarantien i Kolding. Når du er på jagt efter en studiebolig i Kolding, kan du bl.a. skrive dig op til en bolig hos StudentKolding.

Det er muligt at flytte ind midt på måneden, således at man til studiestart i september kan nøjes med at betale halv husleje i august og flytte ind midt i måneden

Læs mere om Kolding som studieby her.

 
 

Film fra før byggeriet var helt færdigt

Kolding campus

Foto: gæsteunderviser Inge Lynggaard Hansen

Foto: gæsteunderviser Tina Zaremba

 

Billede af ny campus Kolding fra CUBO Arkitekter

Sonic College

Sammen med os på campus, kan man finde LydDesign-uddannelsen, (Sonic College) der også bidrager til det kreative studielivet med tværfagligt samarbejde, sprød lyd og events.

Læs mere om Sonic College