Studerende med passion

Vi på skolen er passionerede omkring vores studie og bruger ekstra tid og energi på det.

Deadlines eller lifelines?

Vi kører som oftest projekter fra uge til uge. En helt normal uge vil typisk starte med undervisning  fra en af vores egne in-house undervisere eller af en ekstern gæsteunderviser. Derefter får vi en brief på ugens opgave, samt en deadline, hvorefter vi præsenterer de færdige projekter fredag morgen med feedback.

Gæsteundervisere fra branchen

De eksterne gæsteundervisere vi har her på skolen er specialister indenfor forskellige designområder i branchen såsom motion graphics, digitalt design, ide-generering, typografi, critical design m.m.. Det medvirker til, at vi hele tiden har fingeren på designpulsåren, og ved hvad, der rører sig i branchen. Når vi får lov til at eksperimentere og blive udfordret af alsidige gæsteundervisere, klæder det os godt på til det arbejdsliv, der venter os efter studiet.

Sene arbejdsaftener

Som studerende har du adgang til skolen 24-7. Derfor sidder mange af os sent om aftenen tilbage på skolen med en bitter kop kaffe eller et pizzaslice for, at lægge den sidste hånd på ugens projekt — fordi vi bare ikke kan lade være!

#feedbackfredag

Efter ugens arbejde har vi oftest præsentationer om fredagen, hvor vi får feedback fra hinanden og underviserne – hvad fungerer, hvad gør ikke, hvad skal gøres bedre næste gang? Dette er en undervisningsform, der er meget lig med, hvordan designopgaver håndteres i det virkelige liv.

Om optagelse

Er det noget for dig?