Medarbejdere

Hos Grafisk Kommunikation // Skolen for Visuel Kommunikation er der en håndfuld faste, interne medarbejdere. Det er dem, der er her i dagligdagen, holder fast i uddannelsens røde tråd og har kontakten til “den virkelige verden”. De står for undervisning, udvikling, forskning, nye tiltag, praktisk og teknisk support osv.

Derudover får vi besøg af mange eksterne gæsteundervisere. De kommer fra “den virkelige verden”; fra bureauer og virksomheder, fra brancherne og aftagerfelterne og fra andre uddannelser. Nogle af dem er tidligere studerende fra vores uddannelse. 

Faste interne

Underviser

Jesper Lind Olsen eller bare ”Olsen” har med sin baggrund i LEGO, reklame, fotografi, illustration og visuel facilitering et bredt kreativt og teknisk fundament.

Til daglig underviser han især i logodesign, branding og visuel identitet, billedkommunikation og entreprenørskab, samt relaterede programmer som Photoshop og Illustrator.

Underviser (Adjunkt)

 

Underviser (Lektor)

Studievejleder

Astrid er vores studievejleder her ved Grafisk Kommunikation.

Til dagligt vejleder hun de studerende i forbindelse trivsel og at sikre det gode studieliv ved bla. samtaler og workshops.

Hun hjælper studerende med søgning af SPS (Social Pædagogisk Støtte) og kan henvise til f.eks. læsevejleder, psykolog osv.

Astrid er uddannet BA og Cand. Mag. i europæisk etnologi fra Københavns Universitet.

Hun har tidligere arbejdet som bla. højskolelærer og har erfaring med områder som kulturforståelse, succesfulde metoder til at få unge ind i positive fællesskaber osv.

Derudover er hun freelancer, yogalærer og litteraturnørd.

Grafisk assistent / Trykkeriet

Sophie er grafiker ved UC SYD og bestyrer til dagligt det interne trykkeri, som er placeret i den bygning vores uddannelse også er.

Vi ser derfor rigtig meget til Sophie, som også hjælper studerende (og medarbejdere) med print, tips og tricks.
Sophie er uddannet ved vores uddannelse (årgang 2007).

Hun har tidligere arbejdet som grafiker ved trykkeriet InPrint og grafiker  / marketingkoordinator ved EagleBurgmann KE. Derudover er hun freelance grafiker og kolonihavehus-entusiast.

Studieleder

Tina er uddannet ved Leeds Art University og Leeds Beckett University i England (BA (Hons) & MA Graphic Arts & Design).

I England har hun, udover at arbejde som underviser, freelance grafisk designer og fotograf, besiddet forskellige ledelsesstillinger ved Leeds Beckett University og bla. været involveret i branding, markedsføring, rekkrutering og internationale samarbejder.

Tina er involveret pro bono med bla. Leeds West Indian Carnival & Kunsthal6100

Hendes hovedinteresse er fotografiets relation til minder, historie og identitet.

Eksterne / Gæsteundervisere

Dorte er ekspert i kreativitet, forfatter, foredragsholder, underviser og grundlægger af Center for Kreativ Tænkning.

Hun er uddannet fra Den Grafiske Højskole, The School of Communication Arts i London og har en Master of Science i kreativitet fra The International Center for Studies in Creativity, Buffalo, New York.
Op i gennem 90’erne arbejdede hun som Art Director i London.
Dorte er formand for Creative Circle, grundlægger af FourSight Denmark og formand af vores eget Uddannelsesudvalg.
Hun er forfatter til 10 bøger and 2 spil der er udgivet på flere sprog og i mange lande.

Hos os underviser Dorte i kreativitet og idégenerering samt kreativ konceptudvikling med høj energi, entusiasme, klokker, dippedutter og sjæl.

Læs mere om Dorte og hendes projekter og awards her: www.creativethinker.com

Ulrik er uddannet grafisk designer/art director fra Den Grafiske Højskole i 2005, og har derefter arbejdet ved Robert/Boisen som art director og Advice som konceptudvikler.

Han har undervist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er freelance kreativ, og kunder har bla. været Spies, Ekstra Bladet, Norwegian og Sundhedsstyrelsen -Se mere her www.ulrikjessen.com

Hos os underviser i koncept og kampagne på 2. år, og er også involveret i vores valgfag.

– Og derudover er hans interesser løb og god kaffe!

Rikke er grafisk designer og underviser. Hun arbejder og underviser i et felt i skæringspunktet mellem sprog, kultur og rum. På Grafisk Kommunikation underviser hun i Kritisk design.

Rikke har en passion for grafisk design og typografi og for at arbejde med designmetoder, der giver de studerende måder til fundamentalt at forstå samfundet og dets interessenters behov, og hvordan man driver disse processer til nyttige resultater. I flere år har hun arbejdet med produktudvikling, branding og rådgivning for virksomheder og organisationer.

Rikke er uddannet Grafisk Designer MA fra Designskolen Kolding. Hun sit eget designstudie er næstformand i Forening for Boghaandværk. Hun udstiller, afholder foredrag og workshops, sidder juryer internationalt i stort set det meste af verden.

www.wheelsandwaves.dk

Inge er professionel fotograf med egen virksomhed i 15 år, og arbejder udover som fotograf med mange forskellige andre ting (hun er underviser, kogebogsforfatter, grafiker, Adobe instruktør, stylist, mellemøstlig rejseleder osv.)

Hos os underviser Inge i fotografi. De studerende arbejder med bla. portrætfoto, stilleben, styling og foto af mad, komposition, dokumentar og reklamekommunikation.

Inges passion og fantastiske energi smitter af på alle omkring hende, og ses tydelig i de studerendes fine resultater

 

www.lynggaardhansenfoto.dk

Instagram:

@IngeLynggaardHansen 
@Lynggaard_food

 

(Foto taget af fotograf Birthe Vembye i forbindelse med bogen “Kvindeligheder”)

Tina Zaremba er uddannet som grafisk designer i 2003 fra Den Grafiske Højskole. Derefter har hun arbejdet som Art Director på Bolig Magasinet og grafisk designer på magasinet Samvirke.

Tina er grafisk designer /art director i sin egen virksomhed zarembadesign.dk, hvor hun løser grafiske designopgaver primært inden for magasin, katalog, foldere, brochurer, plakater og årsrapporter både til online og trykte medier.

Hendes hovedinteresse er Magasindesign og trykte medier, og hos os underviser hun i grafisk formgivning, magazine design samt Adobe InDesign.

Emil er uddannet på vores uddannelse i 2014.

Derefter har han været ved Hello Monday og Hele Vejen, været partner i Yalla Yalla og er nu tilbage hos Hello Monday i København som Senior Creative.

Hos os underviser Emil i ”Digital Design” på 2. året, hvor der for alvor skrues op for ”det digitale” og alle dets aspekter.

Han kender vores uddannelse, og studerende rigtig godt og hjælper også af og til med portfolio-sparring og tips omkring praktiksøgning.

Emil underviser også hos KADK og Designskolen Kolding

Instagram: @emil_juul

Liv, som er tidligere studerende på vores uddannelse, er nu freelance Illustrator & Art Director med særligt fokus på character design, storytelling og konceptudvikling.

Hun har en legende og sprudlende tilgang til både design, visuelt udtryk og undervisning, der alt sammen tit inkluderer et godt drys regnbue-støv!

Liv har tidligere via sit arbejdet hos Hello Monday i København bla. arbejdet med kunder som Google, Instagram, Youtube Kids, LG Mobile, SDU, J.Views , Folketinget and DR Ramasjang.

Instagram: @livelinor

www.livelinor.dk

Rick er oprindeligt fra Boston, Massachusetts USA men har boet i Danmark i mange år.

Han har bla. studeret Art Studies ved Vassar College, New York USA, og er udøvende kunstner og medlem af Billedkunstnernes Forbund.

Rick ved ”alt” om kunst, forskellige kunstnere og genrer. Hos os underviser Rick i “History Of Style In Visual Arts & Design”, hvor studerende bla. igennem besøg på udstillinger i museer og gallerier, lærer om kunst- og designhistorie, og får et godt arbejdskendskab til de vigtigste og relevante visuelle stilarter i kunst og design fra det 20. og 21. århundrede (besøgene er ofte i forbindelse med en studietur og afsluttes med en udstilling af de studerendes egne arbejder).

Morten er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet. Morten har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere.

Til dagligt investerer Morten i ejendomme, rådgiver i aktier og ejendomsinvestering, holder foredrag om investering og underviser i finansiering og økonomi på UCL. 

Hos os underviser Morten på 3. året hvor studerende forbereder sig på ”den virkelige verden” og muligheder, og udfordringer, med bla. at starte egen  virksomhed eller  som freelancer

Kommer snart!

Kommer snart!