Praktik

På vores uddannelse skal alle studerende i praktik!

 

 

Praktikforløbet ligger på 3. år. Det varer ca. 4 måneder og du vælger frit om det skal være i Danmark eller i udlandet.

I praktikken får du indblik i hverdagen på et bureau, og arbejder med rigtige kunder. 

Du får en praktikvejleder fra uddannelsen og på praktikstedet tilknyttet, som er med til at sikre at du får de opgaver der passer til dig. 

Praktikken er en god mulighed for at etablere et netværk til branchen, og kan være en god vej til det første job. 

Her kan der stå noget om dalva.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Information til praktiksteder

Er du intersseret I at få en af vors studerende i praktik i din virksomhed?

Hvem er de studerende og hvad kan de?
Hos os er det vigtigt at vores studerende lærer at omsætte indsigter, metoder og research til eksekverbare projekter -og at de kan eksekvere!

Vores studerende har altså, når de skal i praktik, opbygget et godt fundament af både håndværksmæssige færdigheder og eksekvering, samt er øvede i kreativitet, idégenerering, proces, koncept og strategi.

 

Hvornår skal vores studerende i praktik?

Praktikken starter normalt i eller lige efter uge 42 (midt oktober) og skal vare i mindst 14 arbejdsuger (det er ca. til vinterferien) -men gerne længere.

Krav:

Hos os er det et krav, at de studerende skal i praktik et sted med mindst 2 fagligt relevante erfarende /uddannede medarbejdere, så de kan bruge praktikken til at lære af og sparren med dem. 

Det er altså ikke en mulighed at komme i praktik et sted hvor man som studerende er ”den eneste grafiker” eller kun sidder med andre praktikanter.

Derfor kommer vores studerende tit i praktik hos design/web/grafiske/reklamebureauer, men også i større virksomheder med egen inhouse grafisk/design/kommunikations-afdeling.

Derudover skal praktikken for vores studerende være fuldtids, og den skal være ulønnet (Ihht. vores bekendtgørelse).

Det er muligt, men ikke et krav at give den studerende en erkendtlighed på max. ca. 3000kr i måneden

Den studerende skal tilknyttes en medarbejder på praktikstedet (Praktikstedsvejleder/supervisor), som forpligtiger sig I at hjælpe med et godt intro program for praktikanten, og afholdelse af mindst 3 catch-up/feedback møder.

Desuden skal de sammen formulere de opgaver/læringsmål som praktikanten skal arbejde med ved starten.

I slutningen af praktikken skal Praktikstedsvejleder/supervisor returnere en evaluering til uddannelsen.

Kontakt

+45 72 66 51 00

thld@ucsyd.dk