Vores Nadia i Cannes

Nadia Vejrum Uhler, GK17,  repræsenterede Danmark ved det eftertragtede fem-dages træningsforløb, Roger Hatchuel Academy, der hvert år afholdes i forbindelse med Cannes Lions. Vi er meget stolte af vores medstuderende.

(Link til artikel: https://markedsforing.dk/artikler/awards/unge-l-ve-teams-klar-til-cannes)

Træning af fremtidens vindere

Roger Hatchtuels Academy er et fem dages undervisningsforløb, som hvert år giver udvalgte studerende fra hele verden mulighed for, at få en masse intensiv viden af gæsteundervisere fra toppen af poppen i branchen. De studerende kan drage fordel af et fuldt tilrettelagt læringsprogram, som hjælper dem med at udforske og opdage de forskellige retninger i branchen, øge deres personlige netværk og opnå et globalt, fremtidsrettet perspektiv. Cannes Lions præsentere selv forløbet med mottoet “Training the Lion Winners of Tomorrow”.

Et ekstra plus

“Det er en kæmpe validation og klap på skulderen i forhold til mit arbejde, og jeg tror det kommer til at betyde meget for mig rent fagligt. Jeg tænker altid fremad i forhold til min uddannelse og karriere, og jeg tror det her kommer til at blive et ekstra plus både fagligt og personligt”.