YCCA 2019

ycca

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative indenfor digital, design, reklame og film. På 24 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave for en velgørende eller non-profit organisation.”

— Creative Circle

Line Sindberg og Sine Asmussen, Årgang 2017

Vindere i
video-kategorien

“Young people think it is acceptable to use their phone when cycling. They don’t understand how dangerous it is – and illegal. Rådet for Sikker Trafik want to change their behavior in order to avoid accidents. We made a campaign using influencers on Instagram.”
— 2girls1.team/ycca

Line Jacobsen og Nikoline Beck Ulrich, Årgang 2017

Nominerede i
design-kategorien

“To stop young people from using their phone while biking we created a campaign based on “hashtag-stereotypes” – stereotypes you do not want to be compared with.”
— line-jacobsen.dk/somebikers